Sponsoring

Alle scouting verenigingen hebben het hoog in de vaandel staan om bereikbaar te zijn voor iedereen. Hierom kiezen wij bewust voor een zo’n laag mogelijke contributie. Deze contributie word gebruikt om de lidmaatschappen van Scouting Nederland en Regio Rondom de IJssel te betalen. Daarnaast gaat een deel van het geld naar vaste lasten. Het bedrag wat dan overblijft word ingezet voor gave opkomsten en initiatieven.

Veel al proberen wij met leveranciers kortingstarieven af te spreken of tegen prestatie te leveren maar ook jij kan onze groep een handje helpen!

Dit kan op de volgende manieren.

Vrienden van Scoutinggroep Mr. J.P.G. Moorrees
De Vrienden van Scoutinggroep Mr. J.P.G. Moorrees is een initiatief om iedereen die geen actief lid kan of/wil zijn betrokken te blijven bij de groep! Wanneer je vriend bent van de groep word je op de hoogte gehouden van alle reilen en zeilen van de groep, je blijft uitnodigingen krijgen voor bijzondere activiteiten en bijeenkomsten. Denk hierbij aan de halfjaarlijkse LAN Party, Openingskampen en de Sint Joris opkomst.

Frituurvet / Vetten / Olien
In het gebouw hebben wij een gele container staan voor vetten, deze vetten mogen niet zomaar door het rioolgespoeld worden en leveren overlast op. Echter zijn deze vetten uitermate schikt om te recyclen en levert dus geld op. Heb jij vetten over neem ze dan mee naar de groep en gooi ze in gesloten verpakking in de container. bijkomend voordeel, jij hebt thuis geen verstopte gootsteen meer en wij een extra budget voor het maken van fantastische programma’s

Vriendenloterij

Ben jij lid van de vriendenloterij? ook hiermee kun je ons sponseren. Omdit te regelen kun je contact opnemen met de vriendenloterij en het goede doel wijzigen naar stichting ter behartiging van de belangen Mr. J.P.G. Moorrees.